√ 1-3 DAGARS LEVERANSTID √ ENDAST 49 KR FRAKT √ FRI FRAKT ÖVER 250 KR √ WORLDWIDE SHIPPING

OM FOOT POINT

Foot Point startade år 2011 och sedan dess har vi, med hjälp av akupunktörer och experter utvecklat akupunktur och massagesulor i våra forskningslaboratorium i Kina/Hangzhou. Våra akupunktörer har mer än 30 års erfarenhet och har studerat reflexzoner redan från starten. Det sker dagligen testning av våra akupunktörer på sammankoppling av olika sulor och skor för att uppnå bästa anpassningsbarhet för individens fotutformning. 

Vi tillverkar, säljer och marknadsför olika typer av Zonterapisulor/magnetsulor, massageredskaper och hälsoprodukter. Vi har tagit fram flera olika typer av Zonterapisulor. AMS Zonterapisulor är den mest uppskattade zonterapisula bland alla våra massagesulor. Den är beprövad och uppskattas i flera olika delar av världen. Denna sula har tagits fram efter en lång tids forskning och utveckling där dagens Zonterapisulor bakom den har utgjort grunden för den vidareutveckling som Foot Point har gjort.  Denna unika teknik är en behandlingsmetod som är baserad på traditionell kinesisk medicin med kombination av akupunktur, zonterapi och magnetterapi.

AMS Zonterapisula är designad i Sverige och är mönsterskyddad. Första modellen såldes oerhört bra sedan förste januari 2011. Den 20 februari år 2019 lanserade vi den nya modellen av AMS Zonterapisula. Vi ser fram emot att fler människor ska använda våra sulor med den nya tekniken och även få en djupare förståelse för traditionell kinesisk medicin.

Vi samarbetar idag med olika akupunkturkliniker och tillverkningsföretag i Kina, Japan och Korea. Tillsammans har vi tagit fram olika typer av Zonterapisulor/magnetsulor, akupunkturprodukter och hälsoprodukter. I fortsättningen på www.footpoint.se kommer vi inte enbart att sälja Zonterapisulor/magnetsulor, vi kommer också att sälja våra egna och samarbetspartners massageredskaper och hälsoprodukter.

 

Foot Points affärsidé är att utveckla och förmedla den flera tusen år gamla kinesiska kunskapen inom akupunktur till andra delar av världen med syftet att ge kunskap om hur man kan bevara och utveckla en bra hälsa.

Företags information

Foot Point

Organisationsnummer: 790925-0651

Adress: Vingtorsvägen 17, 281 42, Hässleholm  (OBS: det är ingen besöks adress)

Momsregisteringsnummer: SE790925065101

 

There are no products
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.